INGREDIENTS:
1 can pumpkin purée
2 eggs
3 tablespoons peanut butter
½ cup (45 gram) oatmeal
3 cups (450 gram) corn flour
INGREDIENSER:
1 box gresskarpure
2 egg
3 ss peanøttsmør
½ kopp (45 gram) havregryn (lettkokte)
3 kopper (450 gram) maismel
DIRECTIONS
Preheat the oven to 350°F.
Mix everything in a food processor, not all flour at once. Run to everything is well mixed.
Put the dough in some silicone forms
Bake for 25-30 minutes until light brown.
Cool thoroughly and as they cool they harden.
Have them in a air tight container and store, you can also keep them in your freezer.
I got 32 biscuits in this portion
SLIK GJØR DU
Ovnvarme : 180 grader CelsiusBland alt sammen i en foodprocessor, ikke alt melet på en gang – men i «etapper»
Kjør foodprocessoren til alt er godt blandet sammen.
Ha deigen i silikonformer.
De skal steke i ca 25 – 30 minutter til de er lysebrune
Etter som de kjøles ned blir de hardere.
Putt kjeksene i en lufttett beholder, du kan også fryse kjeksene
Jeg fikk 32 kjeks i denne porsjonen