Pumpkin and peanutbutter treats

PUMPKIN AND PEANUTBUTTER TREATS


GRESSKAR OG PEANØTTSMØR NAMMIS


INGREDIENTS:


1 can pumpkin purée

2 eggs

3 tablespoons peanut butter

½ cup (45 gram) oatmeal

3 cups (450 gram) corn flour


INGREDIENSER:


1 box gresskarpure

2 egg

3 ss peanøttsmør

½ kopp (45 gram) havregryn (lettkokte)

3 kopper (450 gram) maismel


DIRECTIONS


Preheat the oven to 350°F.

Mix everything in a food processor, not all flour at once. Run to everything is well mixed.

Put the dough in some silicone forms


Bake for 25-30 minutes until light brown.

Cool thoroughly and as they cool they harden.


Have them in a air tight container and store, you can also keep them in your freezer.


I got 32 biscuits in this portion




SLIK GJØR DU


Ovnvarme : 180 grader CelsiusBland alt sammen i en foodprocessor, ikke alt melet på en gang – men i «etapper»

Kjør foodprocessoren til alt er godt blandet sammen.

Ha deigen i silikonformer.


De skal steke i ca 25 – 30 minutter til de er lysebrune


Etter som de kjøles ned blir de hardere.

Putt kjeksene i en lufttett beholder, du kan også fryse kjeksene


Jeg fikk 32 kjeks i denne porsjonen