KOKOSNØTTOLJE – POTETKJEKS
Ingredients :
* 4 medium size sweet potatoes, cooked and
cooled
* 1 cup coconut flour
* 1 cup coconut oil (at room temperature)
* 2 egg
* 2-4 tablespoons of water as needed for
texture.
Ingredienser :
* 4 medium store poteter, kokt, skrelt og
avkjølt
* 1 kopp kokosmel
* 1 kopp kokosolje (romtemperatur)
* 2 egg
* 2-4 ss vann hvis det blir for tørt
Directions:
1. Preheat the oven to 350 degrees F.
2. Combine all ingredients and mix until well incorporated.
If needed, add a little extra coconut flour to get a
dough that is slightly thinner than Play Dough.
3. Form into 1-inch balls and flatten with hand.
4. Bake for 20 minutes until slightly browned on the
edges.
5. You can of course store them and freeze them for
later use.
Slik gjør du:
Varm opp ovnen til 180 grader Celcius
Bland alle ingrediensene godt sammen. Skulle det bli for blaut, så tilsett litt mer kokosmel.
Lag små «baller» på et par tre cm og «klapp» dem litt flate. Putt dem på et bakepapir og inn i ovnen med dem.
Stek dem i 20 minutter til de får en svak lysebrun farge
Denne porsjonen gav 20 kjeks.
Og selvsagt kan du fryse dem ned, jeg putter dem i plastposer og fryser dem.