Pumpkin and peanut biscuits

PUMPKIN AND PEANUT BISCUITS


GRESSKAR OG PEANØTT KJEKS


(1 kopp = 2 ½ dl)

Ingredients:


•4 cups coconut flour

•1 cup peanut butter

•2 cups pumpkin puree

•2 teaspoon cinnamon

•2 teaspoon baking powder

•6 eggs

Ingredienser:


* 4 kopper kokosmel

* 1 kopp peanøttsmør

* 2 kopper gresskarpure

* 2 ts kanel

* 2 ts bakepulver

* 6 egg


Directions:


1. Preheat the oven to 375 degrees F.

2. Add coconut flour, pumpkin, peanut butter

   cinnamon, baking powder and  eggs to bowl

   on mixer and blend on medium until it's all

   mixed.

3. Roll out (use extra flour to prevent the

   cookies being to sticky) OR Form  into

   1-inch   balls and flatten with hand.

4.Bake them for about 15 – 20 minutes


This portion gave 28 biscuits when I roll them out and 18 biscuits when I made figurines.


You can of course store them and freeze  them for later use.

Slik gjør du :


Ta alle ingrediensene i en food processor og kjør den til alt er godt blandet sammen.

Enten kjevle dem ut, da må du bruke mer mel ellers så sitter alt fast. Eller gjør det enkelt og rull små «kuler» som du klapper litt flatere og legger på bakepapir. Eller ha deigen i silikonformer og få ut figurer.


Ovnvarme : 190 grader Celsius

De skal steke i ca 15-20 minutter.

Denne porsjonen gav 28 kjeks når jeg ruller dem ut og 18 kjeks når jeg lagde figurer.


Og selvsagt kan du fryse dem ned, jeg putter dem i plastposer og fryser dem.