(1 kopp = 2 ½ dl)
Ingredients:
•4 cups coconut flour
•1 cup peanut butter
•2 cups pumpkin puree
•2 teaspoon cinnamon
•2 teaspoon baking powder
•6 eggs
Ingredienser:
* 4 kopper kokosmel
* 1 kopp peanøttsmør
* 2 kopper gresskarpure
* 2 ts kanel
* 2 ts bakepulver
* 6 egg
Directions:
1. Preheat the oven to 375 degrees F.
2. Add coconut flour, pumpkin, peanut butter
cinnamon, baking powder and eggs to bowl
on mixer and blend on medium until it's all
mixed.
3. Roll out (use extra flour to prevent the
cookies being to sticky) OR Form into
1-inch balls and flatten with hand.
4.Bake them for about 15 – 20 minutes
This portion gave 28 biscuits when I roll them out and 18 biscuits when I made figurines.
You can of course store them and freeze them for later use.
Slik gjør du :
Ta alle ingrediensene i en food processor og kjør den til alt er godt blandet sammen.
Enten kjevle dem ut, da må du bruke mer mel ellers så sitter alt fast. Eller gjør det enkelt og rull små «kuler» som du klapper litt flatere og legger på bakepapir. Eller ha deigen i silikonformer og få ut figurer.
Ovnvarme : 190 grader Celsius
De skal steke i ca 15-20 minutter.
Denne porsjonen gav 28 kjeks når jeg ruller dem ut og 18 kjeks når jeg lagde figurer.
Og selvsagt kan du fryse dem ned, jeg putter dem i plastposer og fryser dem.