Pumpkin and peanutbutter treats

PUMPKIN AND PEANUTBUTTER TREATS

 

GRESSKAR OG PEANØTTSMØR NAMMIS

 

INGREDIENTS:

 

1 can pumpkin purée

2 eggs

3 tablespoons peanut butter

½ cup (45 gram) oatmeal

3 cups (450 gram) corn flour

 

INGREDIENSER:

 

1 box gresskarpure

2 egg

3 ss peanøttsmør

½ kopp (45 gram) havregryn (lettkokte)

3 kopper (450 gram) maismel

 

DIRECTIONS

 

Preheat the oven to 350°F.

Mix everything in a food processor, not all flour at once. Run to everything is well mixed.

Put the dough in some silicone forms

 

Bake for 25-30 minutes until light brown.

Cool thoroughly and as they cool they harden.

 

Have them in a air tight container and store, you can also keep them in your freezer.

 

I got 32 biscuits in this portion

 

 

 

SLIK GJØR DU

 

Ovnvarme : 180 grader CelsiusBland alt sammen i en foodprocessor, ikke alt melet på en gang – men i «etapper»

Kjør foodprocessoren til alt er godt blandet sammen.

Ha deigen i silikonformer.

 

De skal steke i ca 25 – 30 minutter til de er lysebrune

 

Etter som de kjøles ned blir de hardere.

Putt kjeksene i en lufttett beholder, du kan også fryse kjeksene

 

Jeg fikk 32 kjeks i denne porsjonen